Конотопська відьма 2024 дата виходу в інтернеті

Конотопська відьма 2024 дата виходу в інтернеті

Зустрічайте український фільм жахів про відьму з Конотопа. Що про нього відомо, та коли вийде дізнайся нижче.

Про що буде фільм Конотопська відьма?

У центрі сюжету розташувалася стародавня відьма із Конотопу, яка, закохавшись у звичайного юнака, відмовилася від своїх магічних здібностей. Однак, коли розпочалася глобальна війна та російські війська захопили місто, жорстоко позбавивши її коханого життя, вона вирішила відплатити, відновивши свою магію та завдавши катам свого обранця жахливих та кривавих покарань.

Головну роль у фільмі виконала актриса Тетяна Малкова. Режисером і сценаристом виступив Ярослав Войцешек, а продюсеркою була Ірина Костюк. Виконавчий продюсер – Кирило Горобець.

Дивитися українською Конотопська відьма

Дата виходу Конотопська відьма 2024 в Україні

Прем’єра фільму відбулась в кінотеатрах Україна 22 серпня 22024 року.

Коли вийде в інтернеті Конотопська відьма

Зазвичай після кінопрокату фільму “Конотопська відьма” проходить приблизно місяць, перш ніж він з’являється в мережі Інтернет.

Залежно від політики дистриб’юторів і продюсерів фільму, його можна буде знайти на стрімінгових платформах, таких як Megogo, Youtv UA або на інших ресурсах, які пропонують легальний доступ до фільмів.

Важливо розуміти, що точний час появи фільму в Інтернеті може варіюватися. На стрімінгових платформах фільм може бути доступний як для платного перегляду, так і в рамках підписки. Іноді фільм може з’явитися у відкритому доступі безкоштовно, але це, як правило, залежить від рішень правовласників та обставин, пов’язаних з попитом на фільм.

Крім того, деякі стрімінгові платформи пропонують ексклюзивний контент, який недоступний на інших ресурсах, тому якщо ви є підписником певного сервісу, ви зможете переглянути “Конотопську відьму” раніше, ніж вона стане доступною для ширшого загалу.


Зауважимо, що відому всім сатирично-фантастичну повість “Конотопська відьма” написав український письменник Григорій Квітка-Основ’яненко у 1833 році.

Оригінальний твір розповідає історію про Микиту Уласовича Забрьоху – козацьку старшину конотопської сотні, його писаря Прокопа Ригоровича Пістряка та відьму Явдоху Зубиху.

Попередньо, у 1987 році, студія Укртелефільм створила екранізацію “Конотопської відьми” у вигляді фільм-спектаклю. А вже в 1990 році, режисерка Галина Шигаєва представила фільм “Відьма“, який був знятий на кіностудії імені Довженка.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *