Дивись Квіти дощу 2024 всі серій (1-8 серія)

Дивись Квіти дощу 2024 всі серій (1-8 серія)

“Квіти дощу” — новий драматичний серіал, який розповідає історію, сповнену заборонених почуттів, моральних виборів і складних родинних стосунків. Герої серіалу мали стати ідеальною сім’єю, проте їхнє життя перевертається з ніг на голову, коли між зведеним братом і сестрою виникає кохання. Це почуття стає випробуванням не тільки для них самих, але й для їхніх стосунків із близькими та суспільством.

Глядачам цікаво, як оточуючі відреагують на ці заборонені стосунки, коли правда вийде назовні. Головні герої серіалу змушені приймати складні рішення: чи підуть вони за покликом свого серця, чи оберуть безпеку і спокій родини? Кожен із них зіштовхнеться з наслідками своїх виборів і випробуваннями, які можуть змінити їхнє життя назавжди.

Через десять років після смерті батька Ніни її мати виходить заміж вдруге за вдівця із сусіднього містечка. Разом із сином він переїжджає до них у будинок. Так у Ніни з’являється зведений брат – Андрій. Вони ровесники і тепер навчаються в одному випускному класі. Андрій замкнувся після недавньої смерті матері. Він не розмовляє і конфліктує з усіма, і однокласники знущаються з нього. Тільки Ніна одразу переймається до Андрія симпатією. Вона розуміє його біль за матір, бо сама була дуже прив’язана до покійного батька.

Прем’єра серіалу “Квіти дощу” відбудеться 30 вересня о 20:00 на телеканалі СТБ. Серіал складається з 8 серій, що розкриють напружену драму між героями та покажуть їхній внутрішній конфлікт.

Для українських глядачів серіал буде доступний українською мовою на СТБ з вересня 2024. Також запис серій можна переглянути на онлайн-платформах Megogo та Youtv UA. Раніше серіал виходив російською мовою у 2017 році, але тепер українські глядачі зможуть насолодитися його адаптацією рідною мовою.

“Квіти дощу” — це драма про кохання, що йде всупереч соціальним нормам, і про важливі життєві рішення, які впливають на долю кожного з героїв.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *