Бодкін 2 сезон дата виходу, актори: що відомо? де дивитися
Siobhán Cullen

Бодкін 2 сезон дата виходу, актори: що відомо? де дивитися

У мальовничому прибережному ірландському містечку кілька років тому таємничим чином зникли троє незнайомців.

Комедія чи драма, вирішувати вам, але серіал “Бодкін” / “Bodkin” від Netflix, який вийшов у травні 2024 року, запрошує глядачів у подорож розслідування цього загадкового зникнення.

Серіал швидко здобув популярність, отримавши високий рейтинг понад 7 балів за версією порталу IMDb.

Сюжетна лінія

Бодкін 2 сезон дата виходу, актори: що відомо? де дивитися

У серіалі розповідається про різношерсту команду подкастерів, які приїжджають в це ідилічне ірландське місце, щоб розслідувати таємниче зникнення трьох незнайомців.

  • Гілберт Пауер (виконує Вілл Форте) – американець, який прагне відшукати свої ірландські коріння.
  • Дав (Siobhán Cullen) – цілеспрямована журналістка, яка професійно полює за сенсаціями. Також відома акторка за серіалу “У зав’язці
  • Еммі (Robyn Cara) – талановита комунікаторка, яка вміє знайти спільну мову з будь-яким, навіть найбільш неговірким свідком.

Почавши своє розслідування, команда швидко розуміє, що історія набагато заплутаніша і неоднозначніша, ніж здавалося на перший погляд. Межі між фактами і вигадкою починають стиратися, а ниточки складної справи ведуть героїв у несподівані місця.

Перший сезон

Перший сезон “Бодкін” складається з 7 епізодів, кожен з яких занурює глядачів у новий рівень загадки. Похмурий трилер поєднує в собі гарні краєвиди Ірландії та велику кількість чорного гумору, що додає серіалу унікальності і шарму. Вілл Форте, відомий своїм комедійним талантом, чудово справляється з роллю подкастера, додаючи персонажу харизматичності та глибини.

Коли 2 сезон Бодкіна? Продовження серіалу

Бодкін 2 сезон дата виходу, актори: що відомо? де дивитися

Після успіху першого сезону, Netflix оголосив про підготовку другого сезону “Бодкін”.

Хоча точна дата виходу ще не оголошена, можна припустити, що новий сезон вийде навесні 2025 року. Другий сезон обіцяє продовжити похмурі тісторії, які так полюбилися глядачам.

Перегляд українською

Для української аудиторії “Бодкін” доступний у закадровій озвучці від студій HDrezka Studio та UAFlix. Ви можете насолодитися серіалом українською мовою на відповідних сайтах студій, що забезпечує якісний переклад і повне занурення у атмосферу серіалу.

Висновок

“Бодкін” – це серіал, який вміло поєднує загадковий сюжет, чудові краєвиди та якісний чорний гумор. Перший сезон вже завоював серця глядачів, і всі з нетерпінням чекають на продовження. Слідкуйте за новинами і не пропустіть прем’єру другого сезону, яка, ймовірно, відбудеться навесні 2025 року.

Смакуйте “Бодкін” українською і пориньте у світ таємниць разом з героями серіалу!

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *