1923 (Єллоустоун): можлива дата 2 сезону, рецензія, відгуки, тощо

1923 (Єллоустоун): можлива дата 2 сезону, рецензія, відгуки, тощо

Приквел серіалу “Єллоустоун”, що йде слідом після “1883”. Чергова глава знаменитого вестерну розповідає про нове покоління Даттонів.

Дія серіалу відбувається приблизно за 35 років до народження Джона Даттона, головного героя “Єллоустоуна” у виконанні Кевіна Костнера. Події розвиваються на початку XX століття за часів Великої депресії.

Єллоустоун 5 сезон дата виходу 2 частини, коли 9 серія?

Один із найуспішніших у жанрі вестерну – це приголомшливий серіал. Оригінал був чудовий завдяки відмінному сюжету і чудовій акторській грі. У рімейку головні ролі виконують Гаррісон Форд і Хелен Міррен.

1923 (Єллоустоун): можлива дата 2 сезону, рецензія, відгуки, тощо

Сюжет відбувається в епоху “сухого закону”, коли США були охоплені Великою депресією, що стало і перешкодою, і можливістю для членів сім’ї Даттонів. Ці люди намагаються знайти своє місце у світі, коли закон і порядок уже не діють, а злочинність і насильство панують на вулицях.

Трейлер

Рецензія до серіалу 1923 Єллоустоун

Серіал “1923” повертає глядачів до історії сім’ї Даттонів, і на відміну від попереднього приквела “1883”, стає ще більш захопливим і захопливим.

Однією з головних складових успіху є видатний акторський склад, у якому засяяли Гаррісон Форд і Гелен Міррен, чиї виступи не залишають глядачів байдужими. Але й інші актори також справедливо заслуговують на похвалу за переконливість своїх ролей.

Творці серіалу вміло передали глядачам злободенну реальність часів “сухого закону” і Великої депресії, що надає твору особливого шарму.

Сюжет серіалу заплутаний і цікавий своєю незвичайною подачею, переплітаючи події минулого і сьогодення героїв. Хоча графіка не надто високої якості, це не сильно впливає на загальне враження від серіалу.

Якщо порівнювати “1923” з оригінальним серіалом, то він поступається йому в деяких аспектах, але все ж вартий перегляду, особливо серед шанувальників жанру. Однак рекомендується дивитися серіал тільки після того, як усі серії будуть доступні, щоб уникнути гострих відчуттів від кліффхенгерів.

1923 (Єллоустоун): можлива дата 2 сезону, рецензія, відгуки, тощо

Дата 2 сезону 1923 Єллоустоун

Наразі дата виходу 2 сезону “1923” не визначена, але є велика ймовірність, що він вийде на екрани наприкінці 2023-го, якщо не 2024 року. На відміну від “1883”, який є окремою історією, за винятком спін-оффу з Басом Рівзом, продовження другого сезону “1923” було підтверджено на початку лютого.

1923 (Єллоустоун): можлива дата 2 сезону, рецензія, відгуки, тощо

Де дивитися серіал українською 1923 Єллоустоун?

Серіал доступний в закадровій озвучці від студії HDrezka, на їх онлайн платформі.

Тому, ми рекомендуємо, дивитися цей серіал не тільки шанувальникам вестернів та історичних фільмів, а й усім, хто любить Гаррісона Форда і Гелен Міррен, оскільки їхні видатні акторські виконання є головним привабливим моментом цього серіалу.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *