Гранд Тур 5 сезон 4 серія дата виходу розкрита: дивитися українською тизер

Гранд Тур 5 сезон 4 серія дата виходу розкрита: дивитися українською тизер

Ось і завершився нещодавно вийшов третій епізод “Гранд Туру”, який побачив світ 16 лютого 2024 року.

У цьому епізоді ми знову зустрілися з нашою улюбленою трійцею – вже не такими молодими, але, як і раніше, веселими дідусями, які вирушили на автомобілях класу люкс у подорож Мавританією (якщо хто не в курсі, це країна в Африці).

Як завжди, двогодинна передача була насичена пригодами – перегонами пустелею і подоланням річки, що стало вже традицією в “Гранд Турі”.

Наша трійця друзів під керівництвом Джеремі Кларксона намагалася слідувати слідами ралі Париж-Дакар.

У Сенегалі, звісно, їм довелося переправитися через водний кордон на своїх автівках, використовуючи пліт із пластикових пляшок, але наприкінці епізоду на них чекав неприємний сюрприз.

З Дакара, столиці Сенегалу, надійшли тривожні новини: незважаючи на те, що в аеропорту на них чекав літак, друзі не змогли продовжити свою подорож через масові протести й застосування зброї на вулицях, імовірно, пов’язані з політичними конфліктами.

Таким чином, третій епізод п’ятого сезону закінчився на несподіваній ноті. Чи можливе продовження цієї історії в четвертому епізоді?

Коли чекати на 4 епізод 5 сезон Гранд тур?

Нарешті стала відома дата виходу заключного епізоду 5 сезону Гранд Тур. Фінальний епізод буде доступний для перегляду вже 13 вересня🔥.

Це чудова новина для шанувальників шоу, які з нетерпінням чекали на завершення сезону, щоб побачити останні пригоди тріо ведучих — Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда та Джеймса Мея.

Цей епізод обіцяє бути захоплюючим і сповненим яскравих моментів, як і вся серія загалом. Не пропустіть цю подію, яка завершить черговий сезон улюбленого автомобільного шоу!

Дивитися Гранд тур 5 сезон 4 серія українською

Тизер фінального випуску «The Grand Tour» під назвою «One For The Road».

Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей вирушають в останню поїздку. На Lancia Montecarlo, Ford Capri 3-litre і Triumph Stag вони проїдуться мальовничими ландшафтами Зімбабве.

Де дивитися Гранд Тур українською?

За підтримки глядачів та озвучці “В одне рило” шоу має український переклад. Долучайтесь до телеграму “В одне рило” та підтримуйте українське озвучення.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *