BBC повертається до Джейн Остін: нова адаптація про Мері Беннет

BBC повертається до Джейн Остін: нова адаптація про Мері Беннет

BBC повертається у всесвіт «Гордості й упередження» з новим спінофом про Мері Беннет.

BBC анонсувала перезапуск одного з найвідоміших літературних світів із новим проєктом, який занурить глядачів у маловідомий бік сім’ї Беннет.

Спіноф під назвою «Інша сестра Беннет», заснований на однойменному романі, розповість історію Мері Беннет – найменш помітної з сестер головної героїні класичного твору Джейн Остін «Гордість і упередження».

Нова адаптація складатиметься з 10 серій і обіцяє вдихнути нове життя в історію, знайому багатьом.

На відміну від своїх яскравих сестер Ліззі та Джейн, які завжди перебували в центрі уваги, Мері – персонаж другорядний і часто непомітний.

В оригінальній історії Джейн Остін її представлено як незграбну, тривожну дівчину, яка не має природної чарівності та соціальних навичок своїх сестер. До того ж, її вокальні амбіції залишаються далекими від ідеалу. Однак у романі «Інша сестра Беннет» Мері отримує шанс вийти з тіні та прожити власну історію кохання.

Сюжет нового серіалу розповість про те, як Мері вирушає з рідного провінційного будинку до Лондона в пошуках незалежності, романтики і визнання. У центрі уваги опиняться її спроби знайти себе у світі, який досі не давав їй можливості проявити свої найкращі сторони. На глядачів чекає історія про самопізнання, дорослішання і здобуття особистої свободи.

Інтерес до нової адаптації також підігрівається успішними попередніми екранізаціями.

Перша, зроблена BBC 1995 року з Дженніфер Ель і Коліном Фертом у головних ролях, стала миттєвим хітом і закріпила статус «Гордості й упередження» як однієї з найулюбленіших класичних історій для телеекранів.

Повнометражна версія 2005 року з Кірою Найтлі та Меттью Макфедіеном також завоювала любов критиків і глядачів.

Нова адаптація «Іншої сестри Беннет» пропонує глядачам подивитися на світ Джейн Остін з нового погляду – очима Мері Беннет, не типової героїні для костюмованої драми. Це шанс побачити, як Мері, спочатку непомітна навіть власною матір’ю, візьме долю у свої руки і вийде з тіні своїх знаменитих сестер.

Серіал обіцяє стати свіжим поглядом на класику і привернути як давніх шанувальників всесвіту Джейн Остін, так і нових глядачів, зацікавлених у сучасному трактуванні історій про пошук себе й особистих амбіцій.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *