Всеамериканська мрія 7 сезон дата виходу: огляд на всі сезони

Всеамериканська мрія 7 сезон дата виходу: огляд на всі сезони

“All American”, укр. назва “Всеамериканська мрія” — це американський драматичний телесеріал, створений Ейпріл Блером. Прем’єра серіалу відбулася на каналі The CW 10 жовтня 2018 року. Сюжет заснований на реальних подіях із життя професійного футболіста Спенсера Пейсінгера.

Серіал розповідає про молодого талановитого футболіста Спенсера Джеймса, який переїжджає з Креншоу до престижного Беверлі-Гіллз, щоб реалізувати свою футбольну мрію. Цей переїзд змінює не тільки його життя, але і життя його родини та нових друзів.

Сюжет серіалу заснований на головних етапах життя і кар’єри видатного спортсмена, гравця в американський футбол Спенсера Пейсінгера.

Ця людина провела славну кар’єру і стала справжньою живою легендою спорту. Колись давно він починав свій шлях до вершин.

Головний герой цього серіалу – юний футболіст, який прибув до школи в Беверлі-Гіллз із півдня, з Лос-Анджелеса. Він мріє почати напівпрофесійну кар’єру, щоб у майбутньому претендувати на потрапляння в серйозну команду і гру на найвищому рівні. Однак герою доведеться пройти непростий шлях, на якому будуть як перемоги, так і поразки.

Сезони

Всеамериканська мрія 7 сезон дата виходу: огляд на всі сезони

Перший сезон (2018-2019)

Перший сезон знайомить нас з головним героєм, Спенсером Джеймсом, і його переходом до нової школи в Беверлі-Гіллз. Він стикається з викликами адаптації до нового оточення, зберігаючи при цьому зв’язок зі своєю родиною та друзями в Креншоу. Серіал досліджує теми расової та соціальної нерівності, дружби та напружених відносин між персонажами.

Другий сезон (2019-2020)

Другий сезон заглиблюється у відносини Спенсера з його біологічним батьком і продовжує розвивати його футбольну кар’єру. Відносини між персонажами стають ще складнішими, а нові проблеми та конфлікти загострюють сюжет.

Третій сезон (2021)

Третій сезон фокусується на останньому шкільному році Спенсера і його друзів. Вони стикаються з новими викликами, готуючись до коледжу та завершення футбольної кар’єри в школі. Теми дружби, любові та самовизначення стають центральними у цьому сезоні.

Четвертий сезон (2021-2022)

Четвертий сезон продовжує розповідь про Спенсера та його друзів, які намагаються знайти своє місце у світі після закінчення школи. Серіал досліджує теми дорослішання, відповідальності та взаємовідносин у нових умовах.

П’ятий сезон (2022-2023)

У п’ятому сезоні глядачі бачать, як Спенсер адаптується до життя в коледжі та стикається з новими викликами на полі та за його межами. Його стосунки з друзями та родиною стають ще складнішими, а нові знайомства додають динаміки сюжету.

Шостий сезон (2023-2024)

Шостий сезон продовжує розповідь про життя Спенсера у коледжі та його зусилля досягти успіху у футболі. Теми підтримки, саморозвитку та боротьби за свої мрії залишаються центральними. Доброю новиною для українських глядачів є те, що з цього сезону серіал отримав українську озвучку від студії BaibaKo.

Продовження на 7 сезон

Всеамериканська мрія 7 сезон дата виходу: огляд на всі сезони

У червні 2024 року було офіційно оголошено про продовження серіалу “All American” на сьомий сезон. Дата виходу ще точно не відома, але можна припустити, що 7 сезон вийде у 2025 році і міститиме 13 серій. Це чудова новина для шанувальників серіалу, які з нетерпінням чекають продовження історії улюблених персонажів.

“All American” продовжує залишатися одним з найбільш емоційних спортивних драматичних серіалів на телебаченні, завдяки своєму сильному сюжету, глибоким персонажам та актуальним соціальним темам.

З шостого сезон студія BaibaKo почала робити озвучення до серіалу. Є надія що і 7 сезон не залишиться без уваги і буде адаптований українською.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *