Агата коли нова серія? графік виходу

Агата коли нова серія? графік виходу

“Agatha All Along” – довгоочікуваний спіноф популярного серіалу “ВандаВіжн”, що розповідає про відьму Аґату Гаркнесс та її сім’ю. Нова глава у світі ВандаВіжн, актори, дата виходу, перше відео та де подивитися українською..

Цей серіал обіцяє поглибити розуміння складного і багатогранного персонажа, якого так полюбили глядачі, і розкрити нові аспекти її магічного світу.

Актори

Агата коли нова серія? графік виходу

Склад акторів вражає своєю зоряною міццю і різноманітністю талантів:

Кетрін Ган у ролі Агати Гаркнесс: чудова актриса повертається до своєї ролі, щоб знову оживити образ харизматичної відьми.
Емма Колфілд Форд: її участь додає серіалу новий рівень інтриги і драми.
Обрі Плаза: відома своєю унікальною акторською манерою, Обрі внесе свіжий і непередбачуваний елемент в історію.
Джо Лок у ролі Біллі Каплана: молодий актор втілює реінкарнацію сина колишнього ворога Агати, приносячи в серіал нову динаміку і конфлікти.
Алі Ан, Марія Діззія, Петті ЛюПон і Дебра Джо Рапп: їхні персонажі доповнять і збагатять сюжетну лінію, урізноманітнюючи й глибину в історію.

Синопсис

Сюжет “Agatha All Along” розгортається навколо нових трагедій, які обрушуються на місто Вествью. Агата Харкнесс, яка вирішила змінити своє життя і спокутувати помилки минулого, знову опиняється в центрі подій. Вона змушена об’єднати зусилля з Біллі Капланом, реінкарнацією сина свого колишнього ворога, щоб з’ясувати, яка сила з минулого викликає хаос у Веств’ю.
Сюжетні лінії та тематичні аспекти

Історія зосереджена на спокуті та боротьбі з минулим. Агата, незважаючи на всі свої колишні діяння, прагне змінити свою долю і допомогти людям, яких вона колись використовувала. Взаємини між Агатою і Біллі обіцяють стати однією з ключових ліній серіалу, розкриваючи складність їхніх персонажів і їхні внутрішні конфлікти.

Вплив на всесвіт Marvel

Як і “ВандаВіжн”, “Agatha All Along” обіцяє зробити значний внесок у розширення і поглиблення всесвіту Marvel. Він надасть фанатам нові деталі та повороти в історії улюблених персонажів, одночасно розвиваючи нові сюжетні лінії, які можуть вплинути на майбутнє всієї франшизи.

Очікування та прем’єра

Фанати по всьому світу з нетерпінням чекають прем’єри “Agatha All Along”. Рейтинг очікування дуже високий на порталі imdb.com.

Серіал обіцяє бути захопливим продовженням історії, розпочатої у “ВандаВіжен”, і додати нові, інтригуючі елементи в магічний всесвіт Marvel.

Вихід першого сезону заплановано на 17 вересня 2024 року, і шанувальники вже будують теорії про те, які сюрпризи і повороти готує для них цей новий проєкт.

Перші дві серії вийдуть в день прем’єри. Далі, щотижня нова серія. Нижче можна подивитися графік виходу нових серій та спланувати свій час у вечері.

Графік виходу нових серій

1 серія18 вересня
2 серія18 вересня
3 серія25 вересня
4 серія2 жовтня
5 серія9 жовтня
6 серія16 жовтня
7 серія23 жовтня
8 серія30 жовтня
9 серія30 жовтня
Остання 9 серія 1 сезон вийде 30 жовтня, далі на нас чекає дата виходу 2 сезону Агати

Де дивитися українською Agatha All Along?

Оригінальний серіал “ВандаВіжн” має дві українські озвучки, від Цікава ідея, HDrezka Studio.

Серіал “Агата” можна подивитися українською від творчої групи ЦІ. Подивитися можна на сайтах студій відповідно.

“Agatha All Along” – це не просто спіноф, а повноцінне продовження, яке обіцяє захопити глядачів своєю історією, чудовою акторською грою і магічними елементами.

Серіал поглибить знання про персонажів, розширить всесвіт Marvel і подарує фанатам нові захопливі пригоди у світі магії та таємниць.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *