Біллі Кід 3 сезон чи буде? Що відомо про дату виходу

Біллі Кід 3 сезон чи буде? Що відомо про дату виходу

Історія життя злочинця Біллі Кіда з Америки та його круті повороти долі поки що закінчилися на 2 сезоні. Але, ще зарано говорити про закінчення серіалу “Біллі Кід”. Все тільки починається… Третій сезон “Біллі Кіда” продовжить розповідати історію знаменитого розбійника Тома Блайта, коли серіал повернеться на MGM+ з 3 сезоном.

Подробиці про майбутнє серіалу після 2 сезону поки не відомі. “Біллі Кід” почав виходити у 2022 році, і Том Блайт виконує роль Генрі МакКарті, відомого як Біллі Кід. Перші два сезони показують ранню кар’єру Біллі, його участь у банді “7 річок” з Петом Гарретом, війну в окрузі Лінкольн і появу “Кільця Санта-Фе”.

Чи буде 3 сезон серіалу Біллі Кід?

Біллі Кід 3 сезон чи буде? Що відомо про дату виходу

Після завершення другого сезону на початку літа 2024 року, продюсери поки не зробили офіційну заяву про початок зйомок 3 сезону та продовження. Можливо йдуть переговори з акторами, та фінансова складова контрактів поки тримається в таємниці. Ще пройшло не так багато часу, щоб оголосити про офіційне продовження. Рішення про третій сезон, імовірно, буде ухвалено пізніше.

Вестерн Майкла Герста поки що не перебуває під загрозою закриття. Портал imdb.com також не позначає серіал, як завершений. Будемо чекати.

Можлива дата виходу 3 сезону Біллі Кід

Якщо подивитися на дати виходу першого і другого сезонів, то всі вони виходять кожного року, починаючи з 2022 року.

Можливо третій сезон вийде в кінці 2024 або в першій половині 2025 року. Звісно, якщо його офіційно продовжать.

Історія Біллі Кіда у 3-му сезоні

Біллі Кід 3 сезон чи буде? Що відомо про дату виходу

Серіал “Billy the Kid” заснований на житті реального історичного персонажа Генрі МакКарті, більш відомого як Біллі Кід. Він був знаменитим розбійником і стрільцем на Дикому Заході наприкінці 19 століття. Історія Біллі Кіда охоплює його участь у бандах, відомих злочинах, участь у війні в окрузі Лінкольн і сутички із законом, особливо з шерифом Петом Гарретом, який врешті-решт убив його.

Хоча МакКарті був реальною історичною постаттю, цей серіал не є точною біографією. Це драма, яка використовує творчий підхід до розповіді про життя Біллі Кіда, щоб зробити сюжет більш захопливим. Тому події другого сезону та їхній вплив на майбутній третій сезон передбачити практично неможливо.

Серіал, створений Майклом Герстом, прагне показати як особисті, так і кримінальні аспекти життя Біллі Кіда, починаючи з його юних років і перших кроків на шлях злочинця, до його становлення легендою Дикого Заходу.

Де подивитися Billy the Kid українською?

Серіал має гарне українське озвучення від інтернет студії HDrezka Studio (DniproFilm). Перший, другий і майбутній 3 сезон можна подивитися на сайті студій, або знайти безкоштовно в Уанеті.

Дивись українською!

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *