Ніхто 2 дата виходу: зйомки завершено, що відомо наразі

Ніхто 2 дата виходу: зйомки завершено, що відомо наразі

Прем’єра сиквелу «Ніхто 2» запланована на 15 серпня 2025 року, і вже зараз фанати з нетерпінням чекають повернення Хатча Менселла у виконанні Боба Оденкерка.

Перший фільм, що став несподіваним хітом, підкорив серця глядачів завдяки своїй унікальній комбінації брутального екшену, гумору та несподіваної глибини персонажа. Друга частина обіцяє ще більше динаміки, нових викликів для героя та розкриття нових таємниць.

Підсумки першої частини

Перший «Ніхто» вийшов у 2021 році і став приємним сюрпризом для шанувальників жанру бойовиків. У фільмі Хатч Менселл, на перший погляд звичайний батько та чоловік, опиняється у вирі подій, які пробуджують його темне минуле. З’ясувалося, що він колишній найманець, який раніше працював на уряд, але вирішив піти на пенсію, аби вести спокійне життя. Однак низка непередбачуваних подій змушує його знову взятися за зброю.

Фільм виділявся своїм чітким та напруженим екшеном, який чудово контрастував із підкреслено буденною атмосферою життя головного героя. Режисер Ілля Найшуллер зумів вдихнути нове життя у жанр завдяки оригінальній постановці бойових сцен та чудовій грі Боба Оденкерка, який перетворився з комедійного актора в надзвичайно переконливого героя бойовиків.

Сюжет другої частини

Ніхто 2 дата виходу: зйомки завершено, що відомо наразі

У «Ніхто 2» глядачі побачать продовження історії Хатча, який більше не може ховатися від свого небезпечного минулого. Після подій першого фільму його життя кардинально змінюється, і тепер він не лише повинен боротися зі старими ворогами, а й розкривати секрети, які приховувала його дружина Беккі. Виявляється, що вона також має таємниці, і ці секрети можуть змінити їхнє майбутнє.

Очікується, що у продовженні буде ще більше акценту на особисте життя Хатча та його родини, а також глибше розкриття його минулого. Як і в першій частині, фільм обіцяє бути наповненим запаморочливими бойовими сценами, стильним візуалом та фірмовим чорним гумором.

Продюсери та команда

За продюсування сиквелу знову відповідають постановники «Джона Віка» Девід Літч і Чад Стахелскі, що гарантує, що рівень екшену та хореографії бойових сцен залишиться на високому рівні. Саме їхній досвід у створенні напружених і видовищних бойовиків допоміг першій частині стати настільки успішною.

Зйомки «Ніхто 2» завершилися у вересні 2024 року, що дає команді достатньо часу на постпродакшн, аби підготувати високоякісний продукт до запланованого релізу у серпні 2025 року.

Цікаві факти про франшизу

  1. Несподіваний вибір головного актора. Боб Оденкерк, відомий за комедійними ролями та серіалом «Краще подзвоніть Солу», здивував багатьох глядачів своєю перевтіленою роллю у бойовику. Актор доклав чимало зусиль до фізичної підготовки, щоб бути максимально переконливим у сценах бійок.
  2. Реальна мотивація Оденкерка. Актор зізнався, що на створення фільму його надихнули особисті досвіди. Він пережив декілька ситуацій, коли відчував себе безпорадним і захотів створити персонажа, який міг би впоратися з такими ситуаціями по-іншому.
  3. Успіх на платформі стрімінгу. Перший «Ніхто» набув великої популярності на стрімінгових сервісах під час пандемії, що допомогло фільму отримати статус культового серед глядачів.
  4. Фізична підготовка Боба Оденкерка. Для ролі у другій частині Оденкерк продовжив активно тренуватися, оскільки більшість бойових сцен він виконує самостійно без допомоги дублерів.

Де можна подивитися «Ніхто 2»

Як і перша частина, «Ніхто 2» вийде з професійним дубляжем українською мовою. Фільм планують випустити в кінотеатрах по всьому світу, а після цього він стане доступним на популярних стрімінгових платформах. Тож шанувальники можуть бути впевнені, що друга частина буде доступна в максимальній якості.

Прем’єра «Ніхто 2» запланована на 15 серпня 2025 року, і цей сиквел обіцяє стати ще однією порцією захопливого екшену, чорного гумору та несподіваних сюжетних поворотів.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *