Паніка та Істерія: Як шкільний хеві-метал гурт став жертвою полювання на відьом

Паніка та Істерія: Як шкільний хеві-метал гурт став жертвою полювання на відьом

В середині напруженої атмосфери пізніх 1980-х років, коли США охопила «Сатанинська паніка», юнацький хеві-метал-гурт ізгоїв з маленького провінційного містечка опиняється в центрі подій, які перевернуть їхнє життя догори дриґом.

У серіалі, де панує містика “Hysteria / “Істерія”, окультизм та хеві-метал, звичайні підлітки вирішують використати страхи та забобони свого містечка, щоб вирватися з тіні і стати відомими.

Молодий гурт, з якого постійно глузують однолітки та вчителі, вирішує, що має шанс змінити своє положення, створивши собі репутацію «сатанинської» рок-групи. У місті несподівано зростає інтерес до окультизму, а це дає хлопцям надію, що їхній образ стане культовим. Вони використовують ці чутки для створення нового іміджу, виходячи на сцену в демонічних костюмах і додаючи моторошні символи до своїх пісень. Однак те, що спочатку здавалося невинною грою на міських страхах, скоро переростає в щось значно небезпечніше.

Події набувають драматичного розвитку, коли зникає улюблений квотербек університетської футбольної команди. Місто занурюється в жах, і всі підозри починають спрямовуватися на підлітків з метал-гурту, чиє ім’я тепер асоціюється з окультними ритуалами та темними силами. Дивні вбивства, викрадення і численні повідомлення про надприродну активність викликають справжню «сатанинську паніку», яка врешті-решт приводить до полювання на відьом.

Дивитися онлайн серіал Істерія

Сюжет серіалу майстерно поєднує в собі дух часу – напругу, страхи та масову істерію – з атмосферою молодіжної бунтарської культури. Хеві-метал стає символом протесту та непокори, але також і приводом для переслідування. У міру того, як події стають все більш небезпечними, учасники гурту повинні розібратися, де закінчується вигадка, а де починається справжнє зло, яке підстерігає їх.

Серіал піднімає питання, як далеко може зайти людська підозрілість і страх перед невідомим, коли під загрозу ставляться репутації та життя невинних. Завдяки сильній грі акторів та захоплюючій сюжетній лінії, ця історія тримає в напрузі з першої хвилини і до самого кінця, переносячи глядачів у часи, коли панічні настрої могли призвести до справжніх трагедій.

Прем’єра серіалу відбудеться 18 жовтня. 8 серій у першому сезоні.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *