Досьє Майорка цього літа: дата виходу, що відомо?

Досьє Майорка цього літа: дата виходу, що відомо?

Довгоочікуване повернення: “Досьє Майорка” виходить з новим сезоном цього літа

Після довгої перерви, шанувальники популярного британського кримінального серіалу “Досьє Майорка” (“The Mallorca Files”) отримали неймовірну новину: серіал повертається з третім сезоном! Нові епізоди почнуть виходити вже цього літа, а саме 8 серпня.

Серіал, що спочатку транслювався на BBC One у 2019 році, швидко здобув прихильність глядачів завдяки своїй детективній історії та чарівній атмосфері мальовничої Майорки.

Британський детектив, Міранда Блейк, влаштовується на роботу в іспанський поліцейський відділок. Новим напарником цілеспрямованої особи стає німець, який іммігрував, – Макс Вінтер.

Чоловік одразу починає викликати у Блейк антипатію. Єдиною рисою, що об’єднує напарників, стає принципова впертість. Чи зуміють детективи знайти спільну мову заради ефективної роботи?

Неочікуваний поворот долі

Після завершення другого сезону у 2021 році, майбутнє “Досьє Майорка” залишалося невизначеним.

Багато фанатів вважали, що серіал було завершено, і вже змирилися з думкою, що більше не побачать нових пригод улюблених детективів. Проте, як грім серед ясного неба, прийшло оголошення про повернення серіалу.

Що чекати у третьому сезоні?

Досьє Майорка цього літа: дата виходу, що відомо?

Новий сезон обіцяє ще більше інтригуючих розслідувань, неочікуваних поворотів та краєвидів Майорки. Відомо, що творці серіалу підготували для глядачів кілька нових персонажів, які додадуть нових фарб у вже знайому історію. Крім того, стосунки між Мірандою та Максом розкриються з нових сторін, що обіцяє безліч цікавих моментів.

Радість для фанатів

Повернення “Досьє Майорка” стало справжнім святом для багатьох шанувальників серіалу. Соціальні мережі вибухнули від захоплених коментарів та подяк. Глядачі з нетерпінням чекають нових епізодів і сподіваються, що третій сезон буде не менш захоплюючим, ніж попередні.

“Досьє Майорка” повертається на екрани вже 8 серпня. Не пропустіть довгоочікувану прем’єру та приєднуйтесь до улюблених детективів у їх нових пригодах під сонцем Майорки!

Де дивитися 3 сезон Досьє Майорка

Раніше перший сезон був озвучений українською від телеканалу НТН. Другий сезон залишився без перекладу.

3 сезон навряд чи вийде українською.

x
Реклама

Де дивитись серіали легально?

Megogo - від 29 грн, нові серіали та кіно+

Youtv UA – 7 днів за 0 грн, або 14 днів за 1 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *